Akbank'tan Düzceli Esnaf Ve Sanatkarlara Destek

Akbank, esnaf ve sanatkarların yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyip hazırladığı özel ürün, hizmet ve...

Akbank, esnaf ve sanatkarların yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyip hazırladığı özel ürün, hizmet ve çözümleri Düzce iş dünyasının hizmetine sundu.

Türkiye ekonomisinin kılcal damarları sayılan esnaf ve sanatkarlara Akbank’tan destek. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliklerine yönelik çalışmalar yapan Akbank, birliklere bağlı üyelerin ticari faaliyetlerine destek olmak üzere Türkiye genelinde işbirlikleri başlattı. Akbank, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyelerine bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren, “Esnaf Destek Paketi”ni ve “Aidat Tahsilat Sistemi”ni sunarak esnafın hayatını kolaylaştırdı.

Reklam
Reklam

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliklerine yönelik yapılan işbirliği protokollerinde yer alan, “Esnaf Destek Paketi” kapsamındaki Esnaf Destek Kredisi ile küçük işletmelerin 100 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçları nakit akışlarına uygun esnek ödeme planı ile karşılanıyor. 24 aya varan vade ile sunulan finansman seçeneğinden ise çok özel faiz oranlarıyla yararlanabiliyorlar.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan vekili İbrahim Korkmaz ve Akbank Düzce Şube Müdürü Halis Ünal tarafından imzalanan protokol ile birlik üyeleri, “Esnaf Destek Paketi” kapsamında 100 bin liraya kadar özel vade ve faiz avantajları ile Esnaf Destek Kredisi kullanabilecekler. Ayrıca, birlik üyelerine Esnaf Destek Kredisi ile birlikte POS hizmetleri, çek karnesi, İşyeri ve Pos Plus Sigortası, otomatik ödeme talimatı ve yasal ödemeler gibi ürün ve hizmetler sunuluyor.

Ayrıca, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri, aidat ödemelerini de Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştirebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: