Akboğa: Eğitimde güzel şeyler oluyor

Batman Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, eğitim konusunda çok güzel şeyler olduğunu ifade etti.Halk Eğitim...

Batman Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, eğitim konusunda çok güzel şeyler olduğunu ifade etti.
Halk Eğitim Merkezi'nde, 2011-2012 eğitim öğretim yılı 2. döneminin başlaması nedeniyle düzenlenen toplantıda, okul müdürlerinden okullarında bulunan eksiklikler hakkında bilgi alan Akboğa, Batman’da öğretmen ihtiyacının büyük bir kısmının son yapılan atamalarla giderildiğini dile getirdi. Batman’da eğitimde gerçekleştirilen çalışmalar konusunda bilgi veren Akboğa, 2014’te Batman’ın fiziksel açıdan eksikliklerini tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. Eğitimin uzun soluklu bir süreç olduğuna vurgu yapan Akboğa, “Fiziksel açıdan sıkıntılar var ve bu sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Başta devletimizin kaynaklarını kullanıyoruz. Maliye Bakanımız sayın Mehmet Şimşek’in çok büyük katkıları var.” dedi.
2012-2013 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitimin zorunlu hale geleceğini aktaran Akboğa, bu konuda okul müdürlerinin bölgelerindeki ana sınıf ihtiyaçlarını kendilerine bildirmeleri istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz