Akbük Belediyesi Ramazan Eğlenceleri Başladı

Akbük Belediyesi ve İzmir Karşıyaka Kültür Merkezi Tiyatro Evi katkılarıyla Akbük’te 3 gün boyunca gerçekleştirilecek...

Akbük Belediyesi ve İzmir Karşıyaka Kültür Merkezi Tiyatro Evi katkılarıyla Akbük’te 3 gün boyunca gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinliklerinin ilk gününde renkli görüntüler yaşandı.

Akbük Limanı tören alanında gerçekleşen Ramazan etkinliklerinde Akbüklüler büyük ilgi gösterdi. İzmir Karşıyaka Kültür Merkezi Tiyatro Evi oyuncuları tarafından Tiyatro gösterileri, animasyonlar, Karagöz Hacivat, İlizyon Gösterileri, Aşuk ile Maşuk ve Palyaçolar etkinlikler kapsamında sahne aldı. Gösteriler esnasında izlemeye gelenler Pamuk helva, Şekerleme macun ve kuru yemişler ikram edildi. Gece geç saatlere kadar süren etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı “Ramazan ayının o eski havasını bir nebzede olsa tekrar soluya bilmek insanları özlediği gençlik ve çocukluk yıllarına götürüp eski ramazan eğlencelerini Akbük’ümüze taşımak halkı eski anılarında gezindirmek istedik. Karagöz ve Hacivat’tan sihirbazına, çeşitli animasyonlarla halkın akşamlarını eğlenceye dönüştürmektir amacımız” dedi.

Reklam
Reklam

Üç gün devam edecek olan eğlencelerde her gece ayrı bir program düzenleneceği öğrenilirken tüm Didim ve Akbük halkının etkinliklere davetli olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: