Akbük’te Gazilere Anlamlı Ziyaret

Gaziler Günü dolayısıyla Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı ve beraberindeki heyet Akbük’te yaşayan gazileri...

Gaziler Günü dolayısıyla Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı ve beraberindeki heyet Akbük’te yaşayan gazileri evlerinde ziyaret etti.

Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, Akbük ADD Şube Başkanı Narin Oskay ve ADD yönetim kurulu üyeleri ile CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin Gaziler günü dolayısıyla Akbük’te oturan Kıbrıs gazileri İbrahim Güler, Sami Çolak ve Duran Körpe’yi evlerinde ziyaret ederek çiçek verdi; pasta vererek günlerini kutladı. Akbüklü Gaziler, Başkan Sandalcı’ya, ADD Başkanı Narin Oskay’a ve CHP Belde Başkanı Şahin’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti bildirerek Ülkemizin içinde bulunduğu Terör olaylarında Şehit Düşen Asker ve Polislerimiz için duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Reklam
Reklam

Ziyarette duygusal anlar yaşayan gaziler “Terör belasından kurtulmak için Millet olarak hep birlikte aya kalkmalıyız. Birlik ve beraberlik içersinde, askerimize ve güvenlik kuvvetlerimize destek vermeliyiz. Her zaman olduğu gibi bu mücadelede de yine hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bizler Ülkemizin bekası için tekrar savaşmaya ve şehit olmaya hazırız” dediler.

“MİLLET OLARAK TEK YÜREK OLMALIYIZ”

Belediye Başkan Sandalcı ise, gazilerin günlerini kutlayarak, “Her gün Şehit haberleri almanın Yüreklerimizde açtığı yaralar, Millet olarak hepimizi derinden etkilemektedir. Savaşlarda verdiğimizden daha çok, teröre karşı verdiğimiz mücadelede şehit vermekteyiz. Terörü Lanetliyoruz. Biran önce bu belanın yok edilmesi için her türlü mücadeleye de hazırız. Barış ve huzur için gerekirse savaşa da Bu Millet tek yürek, tek yumruk olarak hazır durumdadır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: