Akbük'te Işgaliye Harcı Ödemeyen Esnafa Tahliye

Akbük'te belediyeye ait işyerlerinde işgaliye harcı ödemeden faaliyet gösteren işletmeler tahliye edildi.

Akbük'te belediyeye ait işyerlerinde işgaliye harcı ödemeden faaliyet gösteren işletmeler tahliye edildi.

Akbük'te pazar yeri ve liman bölgesinde belediyeye ait işyerlerinde faaliyet göstermelerine karşın işgaliye harcı ödemelerini yapılan uyarılara rağmen ödemeyen 3 işletmeye yaptırım uygulandı.

Yapılan resmi tebligatın ardından süresinde borcunu ödemeyen işletmeler, Akbük Belediye Başkan Vekili Mustafa Demirbaş'ın nezaretinde ve jandarma ekiplerinin aldığı güvenlik tedbiriyle tahliye edildi.

İşyerlerinden boşaltılan eşyalar, işyeri sahiplerinin daha önce belirlenen adreslerine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Akbük Belediye Başkan Vekili Mustafa Demirbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilgili işletme sahiplerinin, daha önce resmi yazıyla borçlarının ödenmesi için defalarca uyarıldığını belirterek, "Son kez yapılan tebligattan da netice alınmayınca, jandarmanın da eşliğinde üç esnafın işyeri tarafımızdan tahliye edilerek yine belediyeye ait araçlarla kendilerine teslimatları yapıldı. Bu durumdaki esnaflarımızın gerekli hassasiyeti göstermesini istiyoruz" dedi.

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz