Akçaabat'ta Ramazan Denetimleri

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kasap, fırın ve unlu mamul üretimi yapan iş yerlerini denetledi.

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kasap, fırın ve unlu mamul üretimi yapan iş yerlerini denetledi.

Ramazan ayı nedeniyle sıklaştırılan denetimlerde işyerlerinde temizlik, çalışanların sağlık muayene kartları, unların kalitesi, etiket ve gramaj kontrolü yapıldı.

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammet Şentürk, Ramazan ayı nedeniyle gıda üretimi yapılan işyerlerini daha sık denetlediklerini belirterek, "Ekiplerimiz tarafından yapılan kontrollerimizi Ramazan ayı dolayısıyla artırdık. Özellikle et ve et ürünleri satılan yerler ve pide üretimi yapan iş yerlerini daha sık denetliyoruz. Sağlık koşulları, çalışma ruhsatları ve çalışan işçilerin belge sahibi olmaları bizlerin ilk önceliği. Yaptığımız kontrollerde eksik gördüğümüz yerler hakkında gerekli işlemleri yapıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Derviş Altuntaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz