Akçadağ Yibo Sporcuları 3. Oldu

Okullar arası küçükler puanlı atletizm yarışmasında Akçadağ YİBO takımı üçüncü olduMalatya İl Gençlik Spor...

Okullar arası küçükler puanlı atletizm yarışmasında Akçadağ YİBO takımı üçüncü oldu

Malatya İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde düzenlenen müsabakalara katılan Akçadağ Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Takımı il derecesine girerek üçüncü oldu. 13 takım arasından son yarışmalara önde giden YİBO takımı teknik branş yarışmalarda yüksek atlama ve uzun atlama da istenilen puanları alamayınca üçüncülükle yetindi.

Akçadağ YİBO Beden Öğretmeni Kubilay Tekintaş, "Öğrencilerimizin yarışmalardaki mücadelesi gayet iyi olmasına karşın yapılan küçük hatalar sonucu birinciliği kaçırdık ama öğrencilerimle gurur duyuyoruz. Ellerinden geleni yaptılar ve imkanlarımız dahilinde üçüncü olduk. Akçadağı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Yarışmalarda mücadele yapan öğrencilerimiz Ömer Faruk Menge, Deniz Ercan, Sefa Gültekin ve Burak Tümeni kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: