Akçadağ’da düğünlerde ikram kısıtlandı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yeni tip korona virüs (Covid-19) vakalarının artması üzerine düğün, nişan ve mevlitlerde ikrama kısıtlama getirildi.İlçe Hıfzıssıhha Kurulu toplanarak, Covid-19 vakalarının artması üzerine bir dizi kararlar aldı.Alınan kararlar içerisinde, düğün, nişan ve mevlitlerde, kapalı ve açık alan, sokak ve mahalle içindeki organizelerde yemek ikramında bulunulmamasına karar verildi.Düğün, nişan ve mevlitler kolluk kuvvetlerine 24 saat öncesinde bildirilecek.Sözü edilen kararlara uymayanlara kanun gereği ceza kesilecek.

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yeni tip korona virüs (Covid-19) vakalarının artması üzerine düğün, nişan ve mevlitlerde ikrama kısıtlama getirildi.
İlçe Hıfzıssıhha Kurulu toplanarak, Covid-19 vakalarının artması üzerine bir dizi kararlar aldı.
Alınan kararlar içerisinde, düğün, nişan ve mevlitlerde, kapalı ve açık alan, sokak ve mahalle içindeki organizelerde yemek ikramında bulunulmamasına karar verildi.
Düğün, nişan ve mevlitler kolluk kuvvetlerine 24 saat öncesinde bildirilecek.
Sözü edilen kararlara uymayanlara kanun gereği ceza kesilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz