AKÇADER'den, Kutlu Doğum Programı

Ankara Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği(AKÇADER) Kutlu Doğum programı düzenledi. Samanyolu Ülkü Ulusoy İlköğretim...

Ankara Çalışanları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği(AKÇADER) Kutlu Doğum programı düzenledi.

Samanyolu Ülkü Ulusoy İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda yapılan programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kur'an tilaveti ile başlayan programda açılış konuşması yapan AKÇADER Başkanı Tahir Çetinkaya, "Yaşadığımız her günü, Efendimiz'in(SAV) sünneti ile yaşamalı ve hayatımıza uygulamalıyız. Bizlere emanet olarak bıraktığı Kur’an-ı Kerim’i anlamalı ve kendimize rehber edinmeliyiz." dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan Eğitimci Muammer Burtaç Giray, "Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) her yönüyle insan onurunu korumuş, herkesi yüceltmiştir. Cahiliye döneminde kötü muamele ve işkencelere maruz kalan kadınlar, kız çocukları Peygamberimizle birlikte değer verilmeye başlanmıştır. Yalnız kadınları değil, gençleri, yaşlıları, çocukları hatta gayrimüslimleri, bile aşağılamadan onlara doğru yolu göstererek tüm insanlığı onurlandıran Hz. Muhammed (sas)’i her yönüyle örnek almalıyız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Programda okunan şiirler ve yapılan sema gösterisi davetlilerden büyük beğeni topladı. Katılımcılar program sonunda Hz. Muhammed'in(SAV) Sakal-ı Şerif'ini görmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Sakal-ı Şerif'i ziyaret sırasında duygulu anlar yaşandı.

Programa Eğitimci Muammer Burtaç Giray, AKÇADER Başkanı Tahir Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz