Akçakale Emniyeti'nden Liseler Arası Bilgi Yarışması

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası kapsamında, eğitime katkı ve öğrencilerin motivasyonuna...

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası kapsamında, eğitime katkı ve öğrencilerin motivasyonuna destek sağlamak amacı ile ilçedeki liseler arası bilgi yarışması düzenledi.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kapalı Spor Salonunda yapılan liseler arasında bilgi yarışmasına İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencileri katıldı. Arkadaşlarına destek vermek amacı ile gelen öğrenciler yarışma esnasında sorulara doğru cevap verilmesinde alkış ve ıslıklarla destek oldular.

Reklam
Reklam

Coşkulu bir havada geçen bilgi yarışmasında öğrencilere 20 soru soruldu. Yarışma sonunda Akçakale Anadolu Lisesi birinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, GAP Tarım Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere hediyeleri 10 Nisan Polis Bayramında verileceği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: