Akçakale'de korkutan valiz

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kaldırıma bırakılan bir valiz vatandaşları telaşlandırdı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde kaldırıma bırakılan bir valiz vatandaşları telaşlandırdı. Akçakale istasyon caddesi üzerinde dolmuş durağı yanına bırakılan valiz Akçakaleli vatandaşların panik yaşamasına neden oldu.

Dolmuş durağı yanında bir çanta gören vatandaşlar, çantanın içerisinde bomba olabilecek şüphesiyle durumu Polise bildirdi. Olay yerine gelen Polis çanta etrafına şerit çekerek vatandaşları uzaklatırdı. Çantanın kime ait olduğu yönünde çalışma başlatan Emniyet birimleri çantanın bir Suriyeli mülteci tarafından Şanlıurfa’ya gitmek için durakta beklediği sırada unuttuğu tespit edildi. Ahmet el Casım Navvaf isimli Suriyeli vatandaş bulunarak olay yerine getirildi. Çantanın yanına giden Navvaf Çantanın içini açarak polise gösterdi. Bomba şüpheli çantanın içerisinden ise Şampuan ve Suriyeli mülteciye ait iç çamaşırı çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: