Akçakale'de Müzik Ve Sanat Evi Hizmete Açıldı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde SODES kapsamındaki "Daha Öğreneceğim Çok Şey Var" projesi dahilinde müzik ve sanat...

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde SODES kapsamındaki "Daha Öğreneceğim Çok Şey Var" projesi dahilinde müzik ve sanat evi açıldı.

Proje kapsamında, bağlama, gitar, bilgisayar, İngilizce, ebru ve çini kursları açıldı. Açılan kursların bir kısmı SODES tarafından karşılanırken, bir kısmının giderlerinin ilçe halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından karşılandı. Kurslarla sayesinde sanatla buluşan gençler, yeteneklerini geliştirme fırsatı bulabilecek.

Proje Koordinatörü Ali Tini, "Kursların bitiminde başarılı olan kursiyerlerimize başarı belgesi verilecektir. Kurslarımızdan toplam 180 kursiyerimiz faydalanmaktadır. Kültür ve sanat evimizin oluşmasında baştan sona kadar her şeyiyle ilgilenen, Kaymakam Şefik Aygöl'e bütün ilçe halkı adına teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu kursların gerçekleşmesinde desteği olan Akçakale Halk Eğitim Merkezimize de teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: