Akçakale'den Kısa

ŞANLIURFA (A.A) - Akçakale'de Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce köy yollarında asfalt bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Akçakale'de Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce köy yollarında asfalt bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Şefik Aygöl, onarım çalışması sürdürülen köy yollarında incelemede bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aygöl, köylerde yaşayan vatandaşların her türlü sorunlarını dinleyip çözme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, çalışmalar sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek sıkıntılarını dinlediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

-Kadın kültür merkezi sayısı artıyor

Vize köyünde yapımı tamamlanan kadın kültür merkezinin açılışı yapıldı.

Yapımına 4 ay önce başlanan çok amaçlı salon olarak da kullanılacak kadın kültür merkezinin açılışı Kaymakam Şefik Aygöl'ün katılımıyla yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Aygöl, merkezdeki kurslara kadınların katılım göstermesini istediklerini belirtti.

Kadınların sosyal yaşama katılımını artırmak ve kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak için çaba harcadıklarını bildiren Aygöl, "Toplumun aydınlık yarınlara hazırlanması için kadınların mutlaka okuma yazma konusunda kendilerini geliştirmesi gerekir. Ayrıca geleceğin anneleri olan ve şu anda okuyan kız çocuklarımızın eğitimini anneler olarak desteklemelisiniz" şeklinde konuştu.

Bu arada Vize köyünde hizmete açılan merkezle birlikte ilçedeki kadın kültür merkezlerinin sayısı 43'e ulaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: