Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Bilgin Oldu

Mustafa Ezer'in İstifası ile boşalan AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna İbrahim Bilgin atandı.AK Parti...

Mustafa Ezer'in İstifası ile boşalan AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna İbrahim Bilgin atandı.

AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun Akçakoca’da yürüttüğü çalışmalar sonucu Kaşıkoğlu ve parti yöneticilerinin Akçakoca’da yaptıkları yüz yüze görüşmelerinin ardından genel merkezce AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bilgin, AK Parti Belediye Meclis üyesi Gönül İnceoğlu, AK Parti Akçakoca Kurucu üyesi Alaattin Küçük ve Ayfer Yılmaz'ın Ankara'ya çağrıldıkları öğrenildi. Görüşmelerinin sonucunda İbrahim Bilgin'e İlçe Başkanlığı görevinin verildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Uzun yıllardır siyasetin içinde olan ve edindiği bilgi birkimi ve tecrübesi ile ismi öne çıkan İbrahim Bilgin’in parti tabanından gelen yoğun istek karşısında ilçe başkanlığına hayır diyemediği öğrenilirken, Ankara’da genel merkez yöneticileri ile görüştükten görevi resmen alan İbrahim Bilgin’in yönetimini oluşturma çalışmalarına başladığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: