Akçakoca Belediye Başkanı Albayrak:-"5 Liralık Okuma Bedeli Kartsız Sayaçlara Uygulanıyor.Kartlı Sayaçlara Geçmeleri Durumunda Vatandaşlarımızdanokuma Bedeli Alınmayacak"

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, su sayaçlarından 5 lira okuma bedeli alındığı iddialarına ilişkin, "5 liralık okuma bedeli kartsız sayaçlara

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, su sayaçlarından 5 lira okuma bedeli alındığı iddialarına ilişkin, "5 liralık okuma bedeli kartsız sayaçlara uygulanıyor. Kartlı sayaçlara geçmeleri durumunda vatandaşlarımızdan okuma bedeli alınmayacak" dedi.

Albayrak, belediye binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, kartsız sayaçların ömrünü doldurduğuna işaret ederek, amaçlarının vatandaşları kartlı sayaçlara yöneltmek olduğunu vurguladı.

5 liralık okuma bedelinin kartsız sayaçlara uygulandığını belirten Albayrak, "Kartlı sayaçlara geçmeleri durumunda vatandaşlarımızdan okuma bedeli alınmayacak" dedi.

Reklam
Reklam

Albayrak, her yıl su sayaçlarının okunması ve diğer masraflara yönelik 500 bin lira ödenek ayırdıklarını vurgulayarak, "Kartlı sisteme geçildiği vakit bu masraf 100 bin lira oluyor. Yani biz burada hem belediyenin masrafını azaltmış oluyoruz hem de elektronik sayaç ve su faturasında vatandaşların daha az fatura ödemesini sağlıyoruz. Her şeyi vatandaşın yararına yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Soner Şen / Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: