Akçakoca Belediye Başkanı Albayrak:"Sahil Projesi' 1. Etap Düzenlemesinde Sona Gelindi"

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, "Sahil Projesi" 1. Etap düzenlemelerinde sona gelindiğini bildirdi.

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, "Sahil Projesi" 1. Etap düzenlemelerinde sona gelindiğini bildirdi.

Albayrak, yaptığı açıklamada, proje kapsamında çelik halatların yerine konulduğunu, baskı beton çalışmalarının da hızla devam ettiğini söyledi.

Çevre ve yeşil alanlarının düzenleneceğini kaydeden Albayrak, "Sahil Projesi 1. Etap düzenlemesinde sona gelindi. Yakın zamanda bu düzenlemeler de bitirilecek" dedi.

Albayrak, projede yeşil alanlara ağırlık verdiklerine dikkati çekerek, şunları dile getirdi:

Reklam
Reklam

"Betonlaşma faaliyetleri çok fazla olduğu için yeşil alan bırakılmadığı yönünde yerel basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Akçakoca'da dağınık yeşil alanlar vardı. Biz bu dağınık yeşil alanları, toplu halde düzenlediğimiz için yeşil alanların azaldığı veya yok edildiği söyleniyor. Bunların alakası yok. Projelerimizde yeşil alanlar her zaman öncekinden fazladır ve ön plandadır."

Muhabir: Soner Şen / Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: