Akçakoca-ereğli Karayolu Aydınlatıldı

Zonguldak’ta çalışmalarını yoğunlaştıran Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. Akçakoca-Alaplı-Ereğli karayolunun şehir geçişini de aydınlattı.Enerjisa Başkent...

Zonguldak’ta çalışmalarını yoğunlaştıran Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. Akçakoca-Alaplı-Ereğli karayolunun şehir geçişini de aydınlattı.

Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Enerjisa Başkent)’nin, müşteri ihtiyaçları paralelinde planlanan yatırım projelerini hayata geçirmeye devam ettiği belirtildi. En son olarak Akçakoca-Alaplı-Ereğli karayolunun şehir geçişini kapsayan aydınlatma yatırımını da tamamladığı açıklandı.

Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Enerjisa Başkent’in Türkiye’de lider, Avrupa’da ise örnek teşkil eden bir elektrik tedarik ve dağıtım şirketi olma hedefi paralelinde oluşturulan 5 yıllık yatırım planı kapsamında hazırlanan projeler hayata geçmeye devam ediyor. 2012 yılında daha önce tamamlanan Ereğli şehir şebekesi yenileme ve yer altına alınması projesinden sonra şimdi de Akçakoca-Alaplı-Ereğli karayolu aydınlatma projesi tamamlandı. Proje kapsamında 2.5 km’lik yol aydınlatılmış olup, toplamda 79 adet aydınlatma direği, 128 adet armatür ve 4.100 metre kablo montajı gerçekleştirildi. Enerjisa Başkent, hedefleri doğrultusunda, sorumluluk bölgesinin genelinde yaptığı yatırımlar ve operasyonel iyileştirmeleri hayata geçirmeye ve bu hizmetleri müşterileriyle paylaşmaya devam ediyor” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: