"Akçakoca Geleneksel Beyören Bayram Güreşleri"

"Akçakoca Geleneksel Beyören köyü Bayram Güreşleri"nde Aziz Erdoğan bu yıl da başpehlivan oldu.

"Akçakoca Geleneksel Beyören köyü Bayram Güreşleri"nde Aziz Erdoğan bu yıl da başpehlivan oldu.

Akçakoca Belediyesi'nin sponsorluğunda "Minikler", "Teşvik", "Ayak", "Tozkoparan", "Deste", "Orta" ve "Başaltı" kategorilerinde yapılan güreşlere 110 pehlivan katıldı.

Heyecanlı ve çekişmeli mücadelelerin yaşandığı güreşlere Kocaali bölgesinden katılan, geçen yılın başpehlivanı Aziz Erdoğan, bu yıl da başpehlivanlığı kazandı.

Güreşlerde kategorilerinde birinci olan diğer sporcular ise şöyle:

"Muhammed Ali Yılmaz (Minikler), Ramazan Çetinbaş (Teşvik), Mustafa Özçelik (Ayak), Yusuf Ziya İnan (Tozkoparan), Atalay Erkan (Deste), Ali Sungur (Orta), Rahmi Baloğlu (Başaltı) kategorisinde birinci oldu."

Reklam
Reklam

Dereceye giren güreşçilere ödülleri Güreş Ağası Süleyman Yapçacık ve İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Abidin Eskici tarafından verildi.

Güreşlere Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, AK Parti Düzce İl Başkan Yardımcısı Dursun Çakır, Düzce İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Ezer ve çok sayıda güreşsever katıldı.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: