Akçakoca İtalya'nın Bagheria Kentiyle Kardeş Şehir Oluyor

Akçakoca İtalya’nın Bagheria Kentiyle Kardeş olma kararını belediye meclis toplantısında oy birliği ile karar alarak...

Akçakoca İtalya’nın Bagheria Kentiyle Kardeş olma kararını belediye meclis toplantısında oy birliği ile karar alarak onayladı.

Akçakoca Belediye Meclisi, İtalya’nın Bagheria Kenti Belediyesi ile kardeş olma kararını aldı. Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Belediye Meclis üyelerini Kardeş Kent olma yönünde bilgiler verdi. Albayrak, İtalya’nın Bagheria Kent Belediyesi ile görüşmelerin yapıldığını belirterek "Kardeş Belediye olma nedenimiz özellikle turizm, kültür ve balıkçılık anlamında gelişme ve paylaşma amacıyla bu kararı aldık. Ayrıca Ceneviz Kalemizin onarımı ve Dünya Turizmine açmamız için bu çalışmalara hız verdik. En kısa zamanda İtalya Bagheria Kent Beldiye Başkanı Vincenzo Meo ve beraberindeki heyet Akçakoca’mıza gelecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: