Akçakoca Kaymakamı Pekmez Köy Okullarını Ziyaret Etti

Düzce Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Berberoğlu, ilçeye bağlı Beyören,...

Düzce Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Berberoğlu, ilçeye bağlı Beyören, Balatlı, Tepeköy ve Dadalı köyü ilkokullarını ziyaret etti.

Ders işlenen sınıflara giren Kaymakam Pekmez, öğrencilerle yakından ilgilenerek uzun uzun sohbet etti. Sınıfları dolaşan ve okul bahçesindeki öğrencileri tek tek öperek miniklere özel bir ilgi gösteren Kaymakam’ın sevgisi de karşılıksız kalmadı.

Kaymakam Pekmez sohbet ettiği öğrencilere "Hedeflerinizi belirleyin, bol bol kitap okuyun, gelecekteki planlarını şimdiden belirleyerek hazırlıklarını yapın." dedi. Öğretmenlerle de bir ayara gelen Aykut Pekmez, zor şartlarda görev yapan öğretmenlerin genç nesillerin yetiştirilmesinde önemli rol model olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Kaymakam, yaptığı ziyaretlerle de sıkıntıları yerinde görerek problemlerin giderilmesi için gereken çalışmaların zamanında ve etkin bir şekilde yerine getirileceğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: