Akçakoca Kaymakamı Ünal Aktaş Şelale Yolunda İncelemelerde Bulundu

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Kaymakamı Mehmet Ünal, Aktaş Şelalesi ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Kaymakamı Mehmet Ünal, Aktaş Şelalesi ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Mehmet Ünal, kış sezonunda yoğun kar yağışı sonrasında bozulan köy yollarını ve Aktaş Şelalesini inceledi.?Ünal, yağışlar sonrasında oluşan tahribatı yerinde görmek ve alınacak önlemleri planlamak için köy yollarında ve ilçedeki turizm bölgelerinde incelemeler yaptı.

Aktaş Şelalesi'nin kaynağına kadar yürüyen Ünal, geçen yıl yenilenen köprüler ile yaya yolunda hasar tespitlerinde bulundu. Alınması gereken önlemleri yerinde gördü.

Reklam
Reklam

Aktaş Şelale yolunun kusursuz olması ve burayı ziyaret etmek isteyen yerli yabancı vatandaşların ulaşım zorluğu çekmemesi gerektiğine vurgu yapan Kaymakam Ünal "Mayıs ayında bu yollarımız tamamen onarılacak. Bu konuda gerekli hazırlık ve donatıya sahibiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: