Akçakoca Kızılay Başkanı Kalender;

AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı, Kızılay Genel Merkezi tarafından göreve yeni atanan Necdet Kalender başkanlığındaki...

AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı, Kızılay Genel Merkezi tarafından göreve yeni atanan Necdet Kalender başkanlığındaki Kızılay Akçakoca Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu üyeleri, göreve atama ile gelen Necdet Kalender'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette Kızılay’ın çiçeği burnunda yeni yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu gözlendi.

Ziyaret nedeniyle kısa bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ezer, “Herkesin malumu nedenlerle Akçakoca Kızılay kongresi iptal edilerek genel merkez tarafından yeni bir yönetim oluştu. Göreve atanan arkadaşlarımızın hepsi kendi alanlarında rüşdünü ispat etmiş arkadaşlarımız. Bu görevi de layıkıyla yapacaklarına ve Kızılay’ın ruhuna uygun çalışmanın içinde olacakların güvenim tamdır. Bu nedenle yeni görevleri Akçakocamıza, Kızılay camiasına hayırlı olsun“ dedi.

Reklam
Reklam

Kızılay Akçakoca Şube Başkanı Necdet Kalender ise, “Üstlendiğimiz görevin zorluğunu ve önemini biliyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz inşallah“ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz