Akçakoca Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli'nin Kurumlardan Talepleri Var

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli, engellilerin daha rahat etmeleri için gerekli kolaylıkların...

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Sakatlar Derneği Başkanı Emin Belli, engellilerin daha rahat etmeleri için gerekli kolaylıkların sağlanması gerektiğini söyledi.

Dernek Başkanı Belli, “Belediye Başkanı Fikret Albayrak’tan 5378 Sayılı kanunun geçici 2. maddesine göre yerel yönetimlerin özürlü ve engelli vatandaşların rahatça hareket etmeleri için gerekli ortamların sağlanmasını istiyoruz. Başkan yaptığı çalışmalarda engellileri bir kenara koymasın” dedi.

Akçakoca Merkez Camisinde engellerin için yürüyen merdiven yada asansör istediklerini belirten Belli, “Diyanet İşleri Başkanlığının bu yönde talimatları var” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belli engelliler olarak vergi dairesi müdürlüğüne giriş çıkışta sıkıntı yaşadıklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: