Akçakoca Şehir Stadı Yenileniyor

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Akçakoca Spor Salonun yeniden elden...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Akçakoca Spor Salonun yeniden elden geçirildiğini belirterek, şehir stadı için start verildiği sentetik saha yapılacağını söyledi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Akçakoca'ya gelerek şehir stadı ve spor salonunu gezerek incelemelerde bulundu.

Şiran, Akçakoca Spor Salonunun yeniden gözden geçirilerek tadilatlar yapıldığını belirterek, “Akçakoca Spor Salonun tamamını yeniden yenileyerek güzel bir spor salonu kazandırmış olduk. Bunun yanında Akçakoca Şehir Stadı için sentetik saha ile ilgili son noktayı koyduk ve yapımına en kısa zamanda başlanacağını umut ediyorum. Müsabakalara yetiştirmeye çalışacağız. Bir iki maç aksayabilir ama yinede bu sahamız yapılacaktır. Şunu söylemeden geçemeyeceğim sahayı sentetik saha ve onarımlarda AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Ezer ve Milletvekillerimizin büyük katkıları vardır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: