Akçakoca'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Akçakoca'da coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi geçidi sırasında protokol önüne gelen akli dengesi...

Akçakoca'da coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi geçidi sırasında protokol önüne gelen akli dengesi bozuk şahıs polis tarafından uzaklaştırıldı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı Akçakoca Merkez cami önünde coşkuyla kutlandı. Kutlamaya, Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Fikret Albayrak, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlama, Kaymakam Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ın öğrenciler ve vatandaşların bayramlarını kutlamasıyla başladı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Aykut Pekmez, Türkiye Cumhuriyeti kurulurken üniter devlet modelinin benimsendiğini belirterek, ''Üniter Devlet anlamı, Tek vatan, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Devlet'tir. Dün daha savaş meydanlarında 7 düvele karşı ispat ettiğimiz birliğimizi bu gün bu meydan da bütün dünyaya haykırarak Cumhuriyetimizin kuruluş günü coşkusuna ortak olmak için bir araya geldik. Cumhuriyet getirdiği çağdaş açılımlarla çağdaşlaşma hamlesi başlatmıştır. Bu sayede 21. yüzyılda etkili ve güçlü bir devlet olarak bölgesine yön vermektedir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları boşa çıkarmak için dayatma yapılmayacak kadar güçlü olmalıyız. Yeter ki bir millet olduğumuzu unutmayalım.Yakın bir zamana kadar sadece renkleri farklı diye vatandaşlarını belediye otobüslerine bile bindirmeyenlerin bize vereceği ders yoktur. Cumhuriyetimizin 89. yıl dönümünü kutluyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından, kompozisyon ve şiir dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi ve halk oyunları oynandı. Resmi geçit töreni sırasında protokol tribünü önüne gelerek el hareketi yapan akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaş polis tarafından uzaklaştırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: