Akçakoca’da Elektrik Trafolarına Makyaj

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde kent merkezinde bulanan ve görüntü kirliliği oluşturan elektrik trafosu binaları ressamlar tarafından...

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde kent merkezinde bulanan ve görüntü kirliliği oluşturan elektrik trafosu binaları ressamlar tarafından boyanıyor.

Akçakoca’da görüntü kirliliğine neden olan elektrik trafo binaları Ressam Esra Erdoğan tarafından tarihi evlerin görüntülerini andıran bir çalışmayla boyanarak güzel görüntüler oluşturuluyor.

Akçakocalı olan ve İstanbul’da yaşayan Ressam Esra ve kardeşi Elif Erdoğan tarafından yapılması başlanılan boyama çalışmalarının süreceği ve kötü görüntünün ortadan kaldırılacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz