Akçakoca'da Kızılay Haftası Kutlandı

Akçakoca Yaşlılar Konukevi Müdürlüğü tarafından Kızılay Haftası olması münasebetiyle, etkinlikler gerçekleşti.Gerçekleşen etkinliklere Belediye Başkanı Fikret...

Akçakoca Yaşlılar Konukevi Müdürlüğü tarafından Kızılay Haftası olması münasebetiyle, etkinlikler gerçekleşti.

Gerçekleşen etkinliklere Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Demir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk büstüne çelenk koyma töreniyle başlayan kutlama programı, ilk olarak Huzurevi Müdürü Galip Tabaklarlı’nın yaptığı konuşmayla başladı, ardından Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın ve Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Demir konuşmalarıyla devam etti.

Reklam
Reklam

Akçakoca Kızılay Başkanı ve Belediye Başkanı olan Fikret Albayrak, Kızılay'ın önemini ve çalışmalarını anlattı ve Kızılay Haftası olması münasebetiyle bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Organizasyonda ilköğretim okulu öğrencileri tarafından şiirler okundu ve şiirlerin ardından bando gösterileri gerçekleşti. Gerçekleşen etkinlikler sonrası Huzurevi Müdürlüğü tarafından gelen misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: