Akçakoca'da Turizm Toplantısı Yapıldı

Akçakoca'da turizmin geliştirilmesi amacıyla toplantı yapıldı.

Akçakoca'da turizmin geliştirilmesi amacıyla toplantı yapıldı.

Bir otelin konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Sinan Tezel, kentin sahilleri, kumsalları ve yeşil doğasıyla turizm cenneti olduğuna dikkati çekti.

Akçakoca'nın yavaş yavaş turizm kenti olma özelliğini yitirdiğini savunan Tezel, kumsalların 3-5 kişi tarafından işgal edilmesi, tanıtım konusunda yetkililerden gerekli desteğin alınamaması ve şehir içi çalışmalarının yaz sezonlarında yapılması nedeniyle turizme darbe vurulduğunu ileri sürdü.

Reklam
Reklam

Tezel, ilçenin turizme kazandırılması için tanıtımlara ağırlık verilmesi gerektiğine dikkati çekerek, yetkililerden bu konuda yardım istedi.

Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez ise Akçakoca'nın turizme kazandırılması konusunda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini ifade etti.

Toplantıya Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Muhabir: Soner Şen / Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: