Akçakocalı Burcu Destek Bekliyor

Star TV'de yayınlanan "O Ses Türkiye" yarışmasında düelloları geçen ve yarı finale kalan Akçakocalı Burcu...

Star TV'de yayınlanan "O Ses Türkiye" yarışmasında düelloları geçen ve yarı finale kalan Akçakocalı Burcu destek bekliyor.

“O Ses Türkiye” yarışmasında Hadise’nin takımında yarışan ve ilk düelloyu kazanarak yarı finale kalan Burcu Demirtaş Akçakocalı hemşehrilerinden ve tüm Düzceden destek bekliyor. Geçen yıl yarışmaya arkadaşlarının ısrarı ile katıldığını vurgulayan Burcu, yaptığı açıklamada “Tecrübem olmadığı için kötü bir şarkı seçmiştim ve kazanamamıştım. Ancak azmettim, çalıştım bu yıl tekrar katıldım. Bu sefer sesime yakışacak ve seyircinin reaksiyon vereceği bir şarkı seçtim ve kazandım. Çok şükür düelloları da geçtim. Adımı duyurmak, Akçakoca ve Düzce’nin tanıtımını yapmak çok güzel. Halkımızdan güzel tepkiler alıyorum, internet ortamında güzel yorumlar, seni destekliyoruz, arkandayız, gibi güzel şeyler okuyorum. Daha önce böyle bir kitleye sahip olmamıştım. Okuldan fırsat buldukça sadece hafta sonları şarkı söylüyorum son zamanlarda kendimi çok yormak istemiyorum daha çok yarışmaya odaklanmak istiyorum” dedi. Yarışmada ilk günden bugüne kadar yaşadıklarını anlatan Akçakoca ve tüm Düzce halkından destek beklediğini ifade eden Burcu, ”Yarışmada birinci olursam kazandığım arabayı babama hediye edeceğim. Babamın emeği çok. Yarışma başladığından bu yana benimle birlikte koşuşturdu” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: