Akçakocaspor Murat Erçoban'la Anlaştı

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Akçakocaspor Ali Murat Erçoban'la anlaştı.Bölgesel Amatör Futbol Lig,'de mücadele...

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Akçakocaspor Ali Murat Erçoban'la anlaştı.

Bölgesel Amatör Futbol Lig,'de mücadele eden Akçakocaspor, yollarını ayırdığı Yahya Aydın’ın ardından tam yetki verdiği takımın önceki yıllar başında olan Selahattin Bal'ın lisansının yeterli olmayışı nedeni ile yaşadığı hoca sorununu Düzcesporun eski futbolcusu Ali Murat Erçoban ile anlaşarak çözdü.

Başkan Yiğit Önder Yılmaz yaptığı açıklamada, ”Teknik direktör sorunumuzu Ali Murat Erçoban hocayla anlaşarak çözdük. Sezon sonuna kadar anlaşma yaptığımız Erçoban hocamız Selahattin Bal ile birlikte takımı çalıştıracak" dedi.

Reklam
Reklam

Düzcespor alt yapısından yetişen ve uzun yıllar futbol oynayan futbolu bıraktıktan sonra Çiftlikspor ve Çilimli Belediyespor’da antrenörlük yaptığı bilinen Erçoban, 42 yaşında. Düzcespor ve Kuşadasısporda futbol oynayan hoca sezon başında Düzcesporla anlaşmış ancak kısa süre sonra iptal edilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: