Akçatepe Dağ Evleri Yılbaşında Hizmete Girecek

Akçaabat Belediyesince bir süre önce ihale edilerek inşaatına başlanan Akçatepe dağ evlerinde sona yaklaşıldığı bildirildi.

Akçaabat Belediyesince bir süre önce ihale edilerek inşaatına başlanan Akçatepe dağ evlerinde sona yaklaşıldığı bildirildi. Belediye Başkanı Şefik Türkmen, yaptığı açıklamada, 24 dağ evinin yılbaşında hizmete girmesinin planlandığını belirtti. Dağ evlerinin Akçaabat turizmine önemli kazanımlar sağlayacağını ifade eden Türkmen, "İhalesini yaptığımız 24 dağ evini tamamlamak üzereyiz. Ayrıca bu tesis kapsamında bir otel de var, ileriye dönük onları da yapacağız. Bölgemiz için turizm öncelikli sektördür. Hem şehirde hem de bu dağlarda, insanları rahat şekilde ağırlayacak tesisleri yapalım istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: