Akçay Belediyesi, Geleneksel İftar Buluşmasını Bu Yıl Da Tekrarladı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar buluşmalarına bir yenisini...

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.

Akçay Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar buluşmasına çok sayıda davetli ile birlikte Akçay Belediye personelleri de katıldı. Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, davetlileri salonun girişinde karşılayıp yer gösterdi. Personeline gösterdiği hoşgörülü tavırları ile dikkat çeken başkan İnceoğlu, iftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Cahit İnceoğlu, Akçay’da kardeşlik ve birliktelik ortamı oluşturmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek birlikteliğin devamını diledi. Dua okunmasının ardından iftar yemeği yenildi ve daha sonra davetliler, sosyal tesislerin bahçesinde çay içip sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: