Akçay'da Kursiyerlerin Çifte Mutluluk Yaşadı

Edremit Halk Eğitimi Merkezi (EHEM), Akçay’ın belediye oluşunun 13. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında açtığı...

Edremit Halk Eğitimi Merkezi (EHEM), Akçay’ın belediye oluşunun 13. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında açtığı sergide kursiyerler, iki mutluluğu bir arada yaşadılar. Şenlikle Akçay'ın kurtuluşunu yaşayan kursiyerler, el emeği göznuru dökerek bir yıllık emeklerini aynı sergilemenin sevinci görülmeye değerdi.

Metropol Aile Çay Bahçesi'nde, Akçay Belediyesi ile EHEM'in işbirliğinde belediye binasında açılan, 'Dekoratif Ahşap Süsleme, Dekoratif Ev Aksesuarları, Taş Bebek yapımı ve Takı Tasarımı kursları ile Sarıkız Mahallesinde açılan Dekoratif Ahşap Süsleme ve Seramik (Hamur) Çiçek Yapımı' kurslarında üretilen eserlerin yer aldığı sergide eserler göz kamaştırdı.

Reklam
Reklam

Kutlama etkinlikleri kapsamında yapılan açılış konuşmaları, bando ve halk oyunları gösterilerinin ardından, belediye başkanları, başkan vekilleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve kalabalık bir davetli grubunun katıldığı sergi açılışında, temsili olarak her kurstan birer kursiyere kurs bitirme belgesi verildi.

Halk Eğitimi Merkezinin, 2011/2012 Öğretim yılında Akçay beldesinde, 4’ü Akçay Belediyesi işbirliğinde olmak üzere toplam 9 kurs açtığı ve kurslara toplam 135 kursiyerin devam edip belge almaya hak kazandığı öğrenildi.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi; bu yıl sonunda ilçe merkezi, belde ve köylerde açtığı 11. Sergisi olan Akçay Sergisi'nin ardından, 22 Haziran 2012 Cuma günü saat 17:00’da Kipa Aile Kulübünde açacağı 12. sergisi ile sergi sezonunu kapatacak. (BT)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: