Akçevre Üyelerini Pilav Günü’nde Bir Araya Getirdi

Afyonkarahisar Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEVRE) üye ve gönüllüleri ‘Pilav Günü’nde bir araya geldi....

Afyonkarahisar Ahlak Kültür ve Çevre Derneği (AKÇEVRE) üye ve gönüllüleri ‘Pilav Günü’nde bir araya geldi. Sinanpaşa ilçesindeki Yörükmezarı piknik alanında düzenlenen pilav gününe çok sayıda vatandaş katıldı.

AKÇEVRE Başkanı İbrahim Karadağ, amaçlarının bu organizasyonu daimi hale getirmek olduğunu söyledi. Derneğimizin kuruluşunun 1993 yılına dayandığını anlatan İbrahim Karadağ, “Üye listelerimize göz attığımızda neredeyse çoğu hemşehrimizin yolunun derneğimizden geçtiğini görüyoruz. İstedik ki hem eski gönüllülerimiz hem de yeni üyelerimiz bir araya gelsinler, bir dostluk bağı kurulsun. Ayrıca birlikten kuvvet doğar sözüne binaen dernek faaliyetlerimizin de aynı oranda artmasını ve kaliteli olmasını da hedefliyoruz. İnşallah bu doğrultuda bu tür sosyal etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Etkinlik kapsamında vatandaşlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Doğa yürüyüşünün yer aldığı etkinlik kapsamında, dernek üyeleri arasında bilek güreşi, halat çekme, güreş, dikiş dikme, elma yeme, iğneden iplik geçirme gibi yarışmalar da yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz