Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan’dan Girişimcilik Kursuna Ziyaret

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Belediye, KOSGEB ve Genç Girişimciler Kurulu iş birliği ile açılan...

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Belediye, KOSGEB ve Genç Girişimciler Kurulu iş birliği ile açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursunu ziyaret etti.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan devam edem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve kursiyerlere izlenmesi gereken yollar hakkında bilgi verdi. Kendisinin de bir iş adamı olduğunu ve 13 yıldan beri üretime ve girişimciliğe devam ettiğini belirten Daştan, girişimcilere başarının bir anda gelmediğini, onların azim ve çabasının sonucunda engelleri aşabileceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Başarının sırrının cesaretli olmaktan, risk almaktan, gelişime ve değişime açık olmaktan ve yapılan işlerin günü gününe takip etmekten geçtiğini ifade eden Daştan, “2004 yılında başkanlık görevini devraldığımda belediyemiz Yozgat Belediyesinden sonra gelen en borçlu belediye statüsünde iken , yaptığımız girişimlerin ve sunduğumuz projelerin neticesinde Akdağmadeni Belediyesi İç Anadolu Bölgesinin en güçlü Belediyeleri arasındadır “dedi. Daştan kurs sonucunda girişimci vatandaşlara belediye imkanları doğrultusunda ellerinden gelen desteği sunacaklarını sözlerine ekledi.

Kursiyerler, ziyaretlerinden ve verdiği öğütlerden dolayı Belediye Başkanı Daştan’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: