Akdağmadeni Belediyespor Şefaatli Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Akdağmadeni Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Şefaatli Belediyespor maçı hazırlıklarını...

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Akdağmadeni Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Şefaatli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Akdağmadeni Belediyespor Antrenörü Hakan Altın, Lige Çekerek Belediyespor galibiyeti ile iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Bu sezon güçlü bir kadro kurduk. Takımın morali çok iyi. Strese ve heyecana kapılmadan karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız deplasman maçımız olan Şefaatli Belediyespor maçından üç puanla ayrılıp lige kayıpsız devam etmek istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Altın, Akdağmadeni Belediyespor’un her zaman büyük hedefleri olduğunu ve bu sezonda da kurdukları iyi kadroyla şampiyonluk hedefine ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz