Akdağmadeni Hastanesine Diyaliz Makinesi Yardımı Yapıldı

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçe Devlet Hastanesine hayırsever İsmail Doğan tarafından diyaliz cihazı alındı.Akdağmadeni Devlet Hastanesi...

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçe Devlet Hastanesine hayırsever İsmail Doğan tarafından diyaliz cihazı alındı.

Akdağmadeni Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Niyazi Emre Turgut, hayırsever vatandaş İsmail Doğan tarafından hastaneye bir diyaliz cihazı alındığını belirterek, “Hastanemizde 4 olan diyaliz cihazının sayısı 5’e yükseldi. Desteklerinden dolayı hayırsever vatandaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İlçede 20 diyaliz hastasının bulunduğunu ifade eden Başhekim Turgut, “Hastanemizde diyaliz cihazı arttıkça hastalarımız biraz daha rahat etmektedirler. Daha önce Sorgun’a giden hastalarımız Akdağmadeni ilçesinde hizmet alacaklar.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Hastaneye bir adet diyaliz cihazı alan hayırsever vatandaş İsmail Doğan’da, özellikle ilçe dışından gelen vatandaşların zamanında tedavi görmelerini sağlamak amacıyla bu cihazı aldığını söyledi.

Katkılarından dolayı Hastane Başhekimi Turgut, Hayırsever Vatandaş İsmail Doğan’a teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz