Akdağmadeni İlçesinde Minikler Belediye Başkanı Daştan İle Röportaj Yaptı

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde Namık Kemal İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencileri Belediye Başkanı Suphi Daştan ile...

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde Namık Kemal İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencileri Belediye Başkanı Suphi Daştan ile “Yerel yönetimler” konusu hakkında röportaj yaptı.

Öğrencileri makamında kabul eden Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan, öğrencilerin yerel yönetimler hakkındaki sorularını tek tek yanıtlayarak bilgi verdi. Belediye Başkanı Daştan öğrencilere, başkanlık görevine geldiği günden itibaren modernleşen şehir hayaliyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Daştan, “Eğitim alanında ise, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Akdağmadeni Belediyemizin işbirliğince her okulda olmasa da birçok okulda geri dönüşüm projeleri hazırladık, gelen gelirle de yardıma muhtaç öğrencilerin masraflarını karşılamaya çalışıyoruz. Ayrıca öğrencilere, genç nesillere yönelik mesire alanları, oyun parkları projelerimizi haya geçiriyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: