Akdağmadeni MYO'da Mezuniyet Sevinci

Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Bozok Üniversitesi Rektör Vekili Doç. Dr. Feyzullah Temurtaş, okul yerleşkesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin eğitim sürecinin temel taşlarından birini noktalamak üzere olduklarını belirterek, "Bundan sonra önlerinde 2 yol var. Bazıları lisans eğitimine devam etmek için bir yarış içerisinde olacaklar, bazıları ise çalışma yaşamına atılacaklar" dedi.

Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Er ise öğrencilerin 2 yıllığına kendilerine emanet edildiğini ifade ederek, "Bu süreçte evlatlarınızı evlatlarımız gibi görerek, her ihtiyaçlarında birinci dereceden yanlarında olduğumuzu hissettirdik. İki yıllık eğitim süreçlerinde gerekli desteği değerli hocalarından fazlasıyla aldıklarının müjdesini vermek isterim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından mezuniyet pastası kesildi. Mezun olan yaklaşık 250 öğrenciye diplomaları, protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrenciler, daha sonra hep birlikte kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Törene Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Koca, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Kürşat Turhal, öğretim üyeleri, daire müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz