Akdağmadeni Myo’da Mezuniyet Sevinci

Yozgat Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu (MYO), 2012-2013 Eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencileri...

Yozgat Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu (MYO), 2012-2013 Eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

Akdağmadeni MYO bahçesinde düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı H. Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan, Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Yumak, Okul Müdürü Doç. Dr. Hasan Çelik, daire müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Çelik, 2012-2013 öğretim yılında 184 öğrencinin mezun olduğunu söyledi. Çelik, Bozok Üniversitesi bünyesine bağlı yüksekokullar arasında birinciliği Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu'nun çıkardığını belirterek, “Üniversitemiz ve yüksek okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz, en iyi eğitim alarak, en iyi bilgi ve donanımla mezun olmaktadır. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından bölümlerinde başarı sağlayarak dereceye giren öğrencilerin diplomaları verildi. Bozok Üniversitesi 6. Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında 3. Olan Cemal Demirbilek’e Yardımcı Doç. Dr. Orhan Er tarafından madalyası verildi.

Mezuniyet Pastasının kesilmesinin ardından öğrenciler geri sayım yaparak keplerini fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: