Akdağmadeni Sevenler Derneğinden Öğrenciler Yararına Kermes

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde faaliyetini sürdüren Akdağmadeni Sevenler Derneği ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi.Belediye Kültür...

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde faaliyetini sürdüren Akdağmadeni Sevenler Derneği ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen kermesin açılışını İlçe Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Suphi Daştan ve İlçe Müftüsü Faruk Latifoğlu yaptı. Kaymakam Saribrahim açılış sonrası yiyecek ve eli işleri eserlerin sergilendiği stantları gezerek kermesi düzenleyenlere teşekkür etti. Kaymakam Sarıibrahim, bu tür etkinliklerin birlik beraberlik ve kaynaşmaya vesile olduğunu belirterek, "Türk toplumunu diğer toplumlardan ayıran en büyük özelliklerin başında dayanışma, birbirimize olan kardeşlik duygularımız gelmektedir. Nerde bir ihtiyaç sahibi vatandaşımızı görsek hemen ona imkanlarımız dahilinde yardım etmek isteriz. Bugünde burada derneğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için böyle bir kermes düzenledi. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Kermeste ev hanımlarının el işlemeli oyaların yer aldığı stantlarda yine yöresel yemeklerin yanı sıra mantılar, börekler, tatlılar, pastalar, sarmalar kermese gelenler tarafından büyük ilgi gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: