Akdağmadeni’nde 54 Kosgeb Kursiyerine Sertifikaları Verildi

Akdağmadeni Belediyesi, KOSGEB ve Genç Girişimciler Kurulu işbirliğiyle gençlere yönelik düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik" konulu eğitimini...

Akdağmadeni Belediyesi, KOSGEB ve Genç Girişimciler Kurulu işbirliğiyle gençlere yönelik düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik" konulu eğitimini tamamlayan 54 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Akdağmadeni Belediyesi, KOSGEB ve Genç Girişimcilerin düzenlediği hibe destekli girişimcilik programını tamamlayan kursiyerlere Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan’ın katılımıyla sertifikaları verildi. Akdağmadeni Belediye Meclis salonunda düzenlenen törene Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan ve kursu tamamlayan vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Suphi Daştan, Ticarette en önemli unsur itibardır. Girişimci faaliyet göstereceği alanda itibarını koruduğu sürece hangi meslek kolunda olursa olsun öncülüğünü koruyabilir. Daştan, Akdağmadeni Belediyesi imkânları dâhilin de bize düşeni yaparak, sizlere bu belgeleri kazandırarak içinizdeki girişimci ruhunuzu çıkarttıysak ne mutlu bize diye konuştu.

Konuşmanın ardından Daştan, girişimcilik sertifikasını kazanan 54 girişimciye sertifikalarını vererek, ticaret hayatında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: