Akdağmadeni’nde Anasınıfı Öğrencilerinden Yıl Sonu Şenliği

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, Atatürk İlköğretim Okulu ve Namık Kemal İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen...

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, Atatürk İlköğretim Okulu ve Namık Kemal İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu şenliğinde, öğrenciler yeteneklerini sergileyerek eğlendi.

Öğrencilerin okuduğu şiirler, tiyatro oyunu, diğer etkinlikler, ailelerin büyük beğenisini topladı. Anaokulu öğretmeni Meryem Aydın, öğrencilerin büyük bir istekle yıl sonu şenliğine hazırlandıklarını belirtti. Aydın, "Sergimize gelen velilerimiz bütün bir yıl boyunca yaptıklarımızı geziyorlar, görüyorlar. Bu da okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğunun önemini taşıyor. Bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz hem kendi yeteneklerini keşfediyor hem de kendilerine olan güven duygusu artıyor. Bu vesile ile öğrencilerimizi tebrik ediyor eğitim hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Aileler de çocukları ile birlikte eğlendiklerini belirterek, şenliği düzenleyen okul yönetimi ve öğretmenlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: