Akdağmadeni’nde Camiler Ramazan Ayına Hazırlanıyor

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçe Belediyesi, Ramazan ayı öncesi camilerde temizlik çalışması başlattı.Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan,...

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçe Belediyesi, Ramazan ayı öncesi camilerde temizlik çalışması başlattı.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, Ramazan ayının yaklaştığı şu günlerde vatandaşların huzurlu ve temiz bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Akdağmadeni ilçe merkezinde bulunan 15 camide temizlik çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Belediye olarak temizliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Daştan, “Camilerimizin temiz olduğunu biliyoruz ancak ramazan ayı öncesi camilerimizde genel bir temizlik yapıyoruz. Vatandaşımız inşallah Ramazan ayı süresince daha temiz bir ortamda ibadetini yapacak. Bu çalışmamız ramazan ayından sonrada ihtiyaç duyulduğu anda devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Temizlik çalışması yapılan camilerden Bağkur Cami cemaatinden Mehmet Güngör, camilerinde Ramazan ayı öncesi temizlik yapılmış olmasının sevindirici bir durum olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Suphi Daştan ve temizlik görevlilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: