Akdamlar Köyünde Çevreyolu Çalışması

 Konyaaltı Belediyesi Akdamlar Köyü ile Feslikan Yaylası'nı bir birine bağlayan çevreyolunda genişletme ve asfaltlama çalışması başlattı.

Konyaaltı Belediyesi Akdamlar Köyü ile Feslikan Yaylası'nı bir birine bağlayan çevreyolunda genişletme ve asfaltlama çalışması başlattı. Konyaaltı Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Konyaaltı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, dar olması sebebiyle pek çok kazanın yaşandığı Akdamlar Köyü çevreyolunda genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Akdamlar Köyü Bayır Çayı boyunca uzanan çevreyolunda ilk olarak genişletme çalışması yapan Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 bin 100 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki yolda asfalt çalışması için de hazırlıklarını tamamladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdamlar Köyü ile Feslikan Yaylası'nı bir birine bağlayan çevreyolunda genişletme ve asfaltlama çalışması yapıldığını belirterek, "Bu yolun hizmete açılmasıyla birlikte Antalya'nın batısında Toros Dağları'nın eteklerine kurulu olan Sosyete Pazarı yolunun da yükü hafiflemiş olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: