Akdeniz Güney İlleri Wushu Şampiyonası

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de 225 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Akdeniz Güney İlleri Wushu Şampiyonası sona erdi.

Osmaniye'de 225 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Akdeniz Güney İlleri Wushu Şampiyonası sona erdi. Osmaniye Atatürk Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda dün başlayan şampiyonada, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Isparta, Osmaniye ve Mersin'den gelen 225 sporcu rakipleriyle mücadele etti. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyüklerde erkek ve kadınlar kategorisinde gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporcular ve külüpler belli oldu. Şampiyonayı, Adana kulüplerinden Kobra birinci, Özgür ikinci, Fırtına ise üçüncü tamamladı. Fırtına ile eşit madalya sayısına sahip Şanlıurfa Özcan Gündör Spor Kulübü de üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara ve kulüplerine madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile Wushu il temsilcisi Hasan Topal ve organizasyonda görev yapan hakemler verdi. Demir, törenin ardından yaptığı açıklamada, bu şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "İnşallah başka şampiyonlara da ev sahipliği yapacağız. Osmaniye'de Wushu'nun yaygınlaşması için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde, bu güzel organizasyonda ödül alan ve alamayan herkesi kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz