Akdeniz Hentbol Şampiyonası’nın üçüncü gününde Türkiye, Karadağ’a 32-24 yenildi

Trabzon’da gerçekleştirilen U-17 Erkekler Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Şampiyonası’nın üçüncü gününde ise Türkiye, Karadağ’ a 32-24...

Trabzon’da gerçekleştirilen U-17 Erkekler Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Şampiyonası’nın üçüncü gününde ise Türkiye, Karadağ’ a 32-24 yenildi.
Vakfıkebir Spor Salonu’nda bugün saat 18.30 da oynanması gereken Türkiye, Karadağ maçı, Federasyon tarafından 3 saat öne alınmasıyla saat 14.30'da başladı. Burada yapılan müsabakalar sonucunda Türkiye 32-24 Karadağ’a yenildi. Mısır ise Katar’ı 24-19 mağlup ederken, Çarşıbaşı Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda ise Hırvatistan Gabon’u 33-10 yendi.
Ayrıca, Trabzon’da gerçekleştirilen U-17 Erkekler Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Şampiyonası müsabakalarında Türkiye’nin oynadığı 4 maçta, 1 galibiyet, 3 mağlubiyet elde etti.
Türkiye yarın saat 11.00’de Çarşıbaşı Spor Salonu’nda Katar ile karşılaşmasının ardından aynı gün saat 17.00’de Vakfıkebir Spor Salonu’nda Gabon ile karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz