Akdeniz Oyunları Heyeti Mersin'de Incelemelerde Bulundu

Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) oyunlara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Mersin'de incelemelerde bulundu. Gençlik Hizmetleri...

Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) oyunlara ev sahipliği yapmaya hazırlanan Mersin'de incelemelerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ICMG Başkanı Amar Addadi, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ile birlikte Mersin'de bazı temaslarda bulundu.

Kentte yapımı süren spor salonları, bocce sahası ve stadyumu gezen heyet, Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ve koordinatörlük çalışanlarıyla da bir araya geldi.

Reklam
Reklam

ICMG Başkanı Addadi, tüm çalışmaların sorunsuz şekilde ilerlediğini kaydetti. Mersin'de profesyonel bir ekibin görev yaptığını vurgulayan Addadi, haziran ayında çok güzel bir organizasyona imza atılacağına inandığını ifade etti. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da Türkiye'nin, son yıllarda düzenlediği birbirinden önemli spor organizasyonlarla rüştünü ispat ettiğini belirtti.

Mesailerinin büyük çoğunluğunu Mersin için harcadıklarını dile getiren Baykan şöyle devam etti: "Tek amacımız, eksiksiz bir organizasyona imza atabilmek. ICMG Başkanı Addadi ve heyet üyelerinin yaptığımız işlerle ilgili güzel izlenimleri, yorgunluğumuzu hafifleten bir unsur oluyor. Kalan kısa sürede, gerek organizasyon heyetimizle gerekse de ICMG heyeti ile bu güzel işbirliğimiz devam edecek."

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ise oyunlarda artık son viraja girdiklerine dikkat çekerek şunları söyledi: "Geri sayımda artık iki haneli sayılara düştük. Mersin'de insanüstü çaba harcıyoruz. En başından beri tek hedefimiz, bugüne kadar düzenlenen en güzel Akdeniz Oyunları'na imza atabilmek. Kalan zamanı da en iyi şekilde değerlendireceğimize emin olmanızı isterim. Bugün itibariyle organizasyon hazırlıklarında endişe edilecek herhangi bir durum yok.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: