Akdeniz Oyunları Için Yapımı Süren Tesisler Zamanında Bitecek

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, 2013 Akdeniz Oyunları için yapımı...

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, 2013 Akdeniz Oyunları için yapımı süren tesislerin zamanında biteceğini belirtti.

Koç yaptığı açıklamada Spor Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde sportif gelişim ve istikrarı sağlamak adına birçok proje geliştirdiklerini vurguladı.
Akdeniz Oyunları kapsamında yapımı süren tesislerin zamanında vurgulayan Koç, 2013 Akdeniz Oyunları’nın haziranın 20’sinde başlayıp 30’unda sona ereceğini hatırlattı.
Akdeniz Oyunları Tesisler Direktörlüğü görevini de yürüttüğünü dile getiren Koç, tesislerin yetişmeme ihtimalinin söz konusu olmadığına dikkat çekti. Koç şöyle devam etti: “İnşası devam eden tesislerimiz oyunlardan önce kesinlikle bitecek. Vatandaşlarımızın bundan şüphesi olmasın. Zaten yapımına başlanan 4 tesisimiz, 1 Ocak 2013 tarihinde bize teslim edilecek. Yeni yapımına başlanan jimnastik salonu, atış poligonu ve bin kişilik salonumuz da, önümüzdeki yılın itibariyle bitecek. Bunların dışında, merakla beklenen ve oyunların açılış ve kapanış törenlerinin yapılacağı, Mersin Stadyumu 1 Mayıs 2013te bize teslim edilecek. Bu konuda hiçbir sıkıntımız yok.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: