Akdeniz Oyunları'na Doğru

Adana Çukurova Şubesi'nin, Mersin'de 20-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Akdeniz Oyunları için kente gelecek turistlere hizmet edecek meslek gruplarına yönelik

Adana Çukurova Şubesi'nin, Mersin'de 20-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Akdeniz Oyunları için kente gelecek turistlere hizmet edecek meslek gruplarına yönelik ücretsiz düzenlediği İngilizce kursunun sona erdiği bildirildi.
TÜGİAD Çukurova Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, derneğin sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği ve 50 kişinin katıldığı kursta başarı gösterenlere sertifikaları törenle verildi.
Şube Başkanı Armağan Öner, törende yaptığı konuşmada, Akdeniz Oyunları için Mersin'e gelecek yabancı sporcuları, görevlileri ve turistleri ağırlayacak kursiyerlerin İngilizce temel dil bilgisine ve mesleki kelimelere hakim bir şekilde dili konuşabilme yetisine sahip olduğunu belirtti.
Mersin Üniversitesi tarafından tahsis edilen derslikte 3 ay boyunca devam eden kursa yoğun ilgi gösteren kursiyerlere, projeye destek veren Mersin Üniversitesi'ne ve Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na teşekkür eden Öner, "Sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonra da devam edecek" ifadeleri kullandı.
Öner'in konuşmasının ardından kursu tamamlayan hizmet sektörü çalışanları sertifikalarını aldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: